قرنیز های نوری انواع و مدل های متفاوتی را شامل می باشد که ما در این متن به تمام این موارد می پردازیم و تمام آنها را نیز بررسی می نماییم.
قرنیز نوری چیست؟
قرنیز نوری یکی از انواع قرنیز های مدرن می باشد که دارای لاین نوری می باشد و همانطور که می دانید قرنیز نوری به دو دسته کلی تقسیم شوند.
- قرنیز نوری روکار: قرنیز نوری روکار بر روی دیوار نصب می شوند و نیاز به وارد شدن به داخل دیوار و نصب کردن قرنیز در داخل دیوار نمی باشد و این قرنیز ها به همین سبب که نصب آسان تری دارند جزو محبوب ترین انواع قرنیز نوری می باشند.
برای خرید همین محصول اینجا کلیک نمایید.
- قرنیز نوری توکار: قرنیز های نوری توکار نوع نیز یکی از انواع قرنیز نوری می باشد که در داخل دیوار نصب شده و تنها لبه و نور آن قابل مشاهده می باشد و می تواند به دکوراسیون داخلی خانه، محل کار، راهرو هتل ها و ... زیبایی بی نظیری ببخشد و درکنار آن می تواند فضا را بسیار بیشتر از قرنیز نوری روکار جلوه دهد.
برای خرید همین محصول اینجا کلیک نمایید.
قرنیز ها اصولا به غیر از اینکه به دو دسته کلی قرنیز نوری توکار و قرنیز نوری روکار تقسیم می شوند، به دو دسته دیگر هم تقسیم می شوند.
- قرنیز نور از جلو (نور از پیشانی): در این نوع از قرنیز های نوری، نور قرنیز از بخش جلویی و پیشانی قرنیز می تابد و به وسیله یک دیفیوزر، نور پخش و منتشر می شود. قابل توجه داشته باشید که در قرنیز های نور از جلو نور به طرف روبروی قرنیز پرتاب می شود در صورتی که نور در قرنیز های نورمخفی به سطح پایین و سطح زمین پرتاب می شود.
برای خرید همین محصول اینجا کلیک نمایید.
قرنیز نورمخفی: در قرنیز های نورمخفی، لبه ای وجود دارد که بالای لاین نوری قرار دارد و نمی گذارد لاین نوری دیده شود و همین کار موجب می شود نور قرنیز به سمت پایین بتابد و زیبایی منحصر به فردی به سطح زمین، محیط و دکوراسیون داخلی بدهد.
برای خرید همین محصول اینجا کلیک نمایید.
قرنیز های نوری، جدا از اینکه بر اساس و پایه نوع کاربرد و مدل قرنیز نوری به جنس قرنیز های نوری هم بستگی دارد.
- قرنیز نوری پی وی سی (PVC): در قرنیز نوری پی وی سی، متریال سازنده خود قرنیز از جنس PVC می باشد که بسیار تشابهاتی با جنس پلاستیک دارد و صد البته که بسیار هم از قرنیز نوری پلاستیکی بهتر می باشد.
1- قیمت مناسب
2- آنتی باکتریال
3- ضد نفوذ حشرات و موریانه
4- قیمت مناسب و مقرون بصرفه
5- ضد آب و رطوبت
6- تنوع در طرح و رنگ
7- تنوع در ابعاد
8- ضد ضربه
9- امکان تطابق دادن قرنیز نوری با محیط
10- قابل شستشو با مواد شوینده
11- ماندگاری طولانی مدت
و به همین دلایل است که قرنیز نوری دیوار پی وی سی از محبوب ترین انواع قرنیز های نوری می باشد.
- قرنیز نوری آلومینیومی: در قرنیز نوری آلومینیومی، قرنیز از ساختار آلومینیوم می باشد و این اتفاق موجب می شود قرنیز نوری آلومینیومی ساختار مصطحکم و مقاوم را دارا باشد.
1- اصطحکام بالا
2- ضد خش و ضد ضربه
3- طول عمر مفید و طولانی
4- آنتی باکتریال
5- مقاوم در برابر نور خورشید
6- ظاهر ساده و شیک
7- بهداشت بالا
8- قابل شستشو با مواد شوینده
9- ضد آب و رطوبت
10- قیمت بالا
برای خرید همین محصول اینجا کلیک نمایید.
قرنیز های نوری چگونه نصب می شود!؟
نصب قرنیز های نوری به دو روش صورت می گیرد
- با چسب: قرنیز های نوری را می توان به وسیله چسب 123 یا چسب آکواریوم به دیوار متصل نمود.
- با میخکوب: قرنیز های نوری را میتوان به وسیله میخ و پیچ نیز به دیوار متصل نمود.